fbpx

Izgubi 2 konfekcijski številki

Izgubi 2 konfekcijski številki

13. December 2017Haris Kajtezović

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nekateri ljudje »le telovadijo«, brez ambicij po rezultatih, in s tem ni nič narobe.
Mi pa smo ekipa osebnih trenerjev, ki rada postavlja cilje svojim članom, saj si vsak želi izgubiti maščobo, pridobiti moč ali mišično maso ali kako drugače izboljšati svoje zdravje ter izgled. Navdušeni smo, ko opazujemo, kakšen napredek in spremembe dosegajo naši ženski ter moški člani, čeprav jih je večina že v obdobju srednjih let, ko so polno zaposleni, z družinami in z le malo prostega časa. Njihove uspešne zgodbe so nekaj, kar nam daje dodatno energijo, da damo vedno vse od sebe. Poleg rednih treningov vsakih nekaj mesecev organiziramo naš najbolj priljubljeni osemtedenski program za ženske »Izgubi 2 konfekcijski številki«. Najprej smo ta izziv ponudili le svojim obstoječim članicam, zdaj pa to ni več pogoj za udeležbo. Želimo si, da tudi ti postaneš del tega izziva.

Kaj dela ta izziv tako poseben?

– Ker merimo napredek udeleženk s pomočjo oblačil oz. natančneje hlač.
– Ker je do zdaj vsaka udeleženka programa dosegla svoj cilj.
– Ker je program cenejši kot primerljiv v naši redni ponudbi.

Ne le, da naše članice dosežejo svoje cilje, večina ga celo preseže. Pri samem izzivu uživajo, spoznavajo same sebe in premagujejo svoje lastne ovire.
Njihov prvi komentar v začetku izziva je običajno tak: »Upam, da bom zdržala toliko treningov in se držala zdravih obrokov.« Na koncu izziva pa: »Tako hitro je minilo in sploh se mi ni zdelo težko. Prav pogrešala bom treninge.«

Tole je o izzivu in treningih napisala Karmen Šturm:
“Vsak dan, ko pridem na vadbo, postanem drugačna, saj me trenerji znajo motivirati, nasmejati, spodbujati in popravljati.
Zares se dobro počutim ob vadbi in tudi po njej. Še posebej pa mi je všeč, da sem dobila toliko nasvetov glede prehrane in kako priti do želene teže. Najlepše pa so Harisove spodbude, ki jih dobim že zjutraj in me še dodatno motivirajo. Hvala hvala.”

Prepričani smo, da si lahko tudi ti del takšnih uspešnih zgodb!

Običajno ne objavljamo napredka svojih članov, saj želimo ohraniti njihovo zasebnost, tu in tam pa naredimo izjemo. Tukaj je naša članica Didi, ki se je udeležila prejšnjega izziva, in njen odličen napredek.

Če si ženska, ki si želi izgubiti maščobo okrog trebuha, je ta izziv ustvarjen zate.

Kaj program vsebuje:

32 treningov z osebnim trenerjem
Trenirali bomo 4x tedensko, najraje v ponedeljek, torek, četrtek in petek, da lahko zagotovimo tvojemu telesu tudi dovolj časa za regeneracijo.

Tiskani prehranski dnevnik, ki bo namenjen samo tebi. Oblikuješ si ga samo zase in po svoje. Poljubno lahko vanj pišeš. Zapisuješ, kaj ješ, kdaj treniraš in kako se počutiš. Si podčrtaš motivacijske misli, ki te bodo spodbujale, da vztrajaš.

– Skoraj vsakodnevna e-sporočila, s katerimi ti bomo pomagali ohraniti koncentracijo, ponujali nasvete o prehrani, pošiljali spodbudne besede in nudili pomoč, kadarkoli jo boš potrebovala

Jedilnike, ki ti bodo dali ideje, kaj, kdaj in koliko jesti med izzivom

Sestanke, kjer bomo odgovorili na vsa tvoja vprašanja

Nalezljivo motivacijo trenerjev, ki so ti ves čas na voljo

– Že velikokrat preizkušen sistem »Korak po koraku« do želenih rezultatov. Vodili te bomo od začetka do konca.

– Možnost, da ZMAGAŠ in posledično osvojiš NAGRADO!

Verjamem, da si navdušena, super motivirana in verjameš, da ti lahko uspe, ko prebiraš ta tekst in te zanimajo še zadnje podrobnosti še preden se odločiš za prijaviti.

Ker radi zapolnimo prosta mesta vnaprej in podpiramo idejo, da svoj prvi korak storiš čimprej, ti ponujamo 41 % popusta na redno ceno celotnega programa, če se prijaviš na naše uvodno srečanje. Tvoja prijava na uvodno srečanje pomeni tudi rezervacijo za izziv. V tem trenutku ti ni treba nič plačati.

Tvoje prijava na izziv je popolnoma varna in netvegana. Če bo tvoje mnenje na koncu izziva, da ni bil vreden vloženega denarja ti bomo povrnili celotno kupnino. Mi smo tako samozavestni v skupni uspeh, da prevzemamo celotno tveganje na nas.

Slabe novice!

Kot smo že prej rekli, v tem izzivu smo zmožni sprejeti le omejeno število članic. Če si ne želiš izpustiti, po našem mnenju edinstvene priložnosti iz rok, samo izpolni spodnje podatke.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

category: workout

Komentarji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *