fbpx

IZGUBI 2 KONFEKCIJSKI ŠTEVILKI (samo za ženske)

Trajanje: 8 tednov: 545 € Intenzivnost: 8/10

KLJUČNE PRIDOBITVE:

– Izgubi maščobo okrog trebuha
– Nauči se ohranjati želeno postavo – celo življenje

OPIS:

To je naš najpopularnejši program za ženske, ki ga organiziramo vsakih nekaj mesecev. Poseben je zaradi načina merjenja napredka. Ne uporabljamo nobene tehtnice, ampak tvoje hlače. Ne le, da 80 % članic doseže in tudi preseže svoje cilje, ampak se pri tem celo zabavajo, spoznajo sebi podobne ženske in ustvarijo nova prijateljstva.

VSEBINA PROGRAMA:

– 32 treningov z osebnim trenerjem
Trenirali bomo 4x tedensko, najbolje v ponedeljek, torek, četrtek in petek, da lahko zagotovimo tvojemu telesu tudi dovolj časa za regeneracijo.
– Tiskani prehranski dnevnik, ki bo namenjen samo tebi. Oblikuješ si ga samo zase in po svoje. Poljubno lahko vanj pišeš. Zapisuješ, kaj ješ, kdaj treniraš in kako se počutiš. Si podčrtaš motivacijske misli, ki te bodo spodbujale, da vztrajaš.
– Skoraj vsakodnevna e-sporočila, s katerimi ti bomo pomagali ohraniti koncentracijo, ponujali nasvete o prehrani, pošiljali spodbudne besede in nudili pomoč, kadarkoli jo boš potrebovala
– Jedilniki, ki ti bodo dali ideje, kaj, kdaj in koliko jesti med izzivom
– Sestanki, kjer bomo odgovorili na vsa tvoja vprašanja
– Nalezljiva motivacija trenerjev, ki so ti ves čas na voljo
– Že velikokrat preizkušen sistem »Korak po koraku« do želenih rezultatov. Vodili te bomo od začetka do konca.
– Možnost, da ZMAGAŠ in posledično osvojiš NAGRADO!

join us

Zavedamo se, da je vsak izmed nas edinstven in z različnimi željami ter sposobnostmi. Če ne najdeš programa, ki bi se ti popolnoma prilagodil, nam napiši svoje ideje in našli bomo rešitev. Popularni programi