fbpx

JAZ BOM KAPITAN

Uživaš v samostojnem treningu, a vendar si želiš trenirati na visoki ravni in imeti nekoga, ki bi spremljal tvoj napredek ter ti znal oblikovati cilje in dati motivacijo?

KLJUČNE PRIDOBITVE:

- Osvoji naše preverjene elemente ogrevanja, vaj za eksplozivnost, moč in metaboličnih (kondicijskih) vaj za dosego svojega cilja
- Prehranska knjiga s spremljanjem tvoje prehrane za dvig tvojih rezultatov na višjo raven
- Dostop do naših videopredavanj, mobilne aplikacije za treninge in vaj, ki jih je že več kot 500

Uživaš v samostojnem treningu, samostojnem oblikovanju programa in se ne maraš vezati na točno določene ure ter dneve treninga? A vendar si želiš trenirati na visoki ravni in imeti nekoga, ki bi spremljal tvoj napredek ter ti znal oblikovati cilje, ki te bodo spravili do želenih rezultatov, v dobro voljo in ti dali dodatno motivacijo za naprej? Zgodi se, da treniramo veliko, se maksimalno trudimo, a čutimo, da nismo na pravi poti, ker enostavno ne znamo izmeriti rezultatov. V tem programu te bomo naučili, kako opaziti, spremljati in meriti napredek.

Tekom programa so predvidena tri srečanja s trenerjem, na katerih bo ta ocenil tvoj napredek, ti postavil cilje in pokazal pravilno izvedbo vaj, ki se bodo spreminjale. Vodili te bomo po korakih in v 10 tednih razvili tvoje znanje za samostojno oblikovanje popolnega programa. Vsako srečanje s trenerjem bo oblikovano kot predavanje s praktičnim in teoretičnim delom, tako da bo to znanje uporabno za naprej pri tvojih samostojnih treningih.

VSEBINA PROGRAMA:

- 3x srečanje z osebnim trenerjem
- Videopredavanje o popolnem ogrevanju in njegovem pomenu za rezultat
- Prehranska knjiga Fitnesa Rezultat kot glavno vodilo do tvojih rezultatov
- Program treningov in uporaba mobilne aplikacije Trainerize
- Spremljanje napredka

Trajanje: 10 tednov : 230 € (enkratno plačilo) Intenzivnost: 3/10

join us

Z našim znanjem in izkušnjami bomo oblikovali program, ki bo prinesel najboljše rezultate v najkrajšem času.