fbpx

Zakajizbrati nas?

Čeprav smo tukaj odprti šele par mesecev, se naša zgodba razvija že veliko dlje.

 

Lili kot naslednica fitnes centra One2One, ki je obstajal več kot 20 let in Haris kot predhodnik Fitnes rezultata z 10-letnimi izkušnjami, sva združila znanost in izkušnje na enem mestu, zdaj pa se trudiva, da vse to le še nadgrajujeva. Fitnes rezultat je osebno prilagojen fitnes studio, kjer tretiramo vsakega posameznika in njegovo telo z največjim spoštovanjem. To pomeni, da je izbira vaj in način treniranja prilagojen le vam.

 

''Krojaško'' oblikovani treningi in prehranski programi so predvsem spoštljivi in realni glede na vaša pričakovanja in želja. Prišli boste do hitrih rezultatov, vmes pa ne bomo preskočili nobene stopnice. Gremo korak za korak, da zgradimo telo, ki si ga vsak posameznih želi! Vedno smo verjeli, da so naši vadeči glavni, a so se morali prilagajati naši lokaciji in uri - zdaj pa smo to spremenili - zdaj ste glavni vi. 

 

Še vedno smo ohranili individualne treninge, saj želimo, da ste v ospredju le vi!

 

Posebno pozornost posvečamo tudi "preostalim 23 uram". Času, ko človek ne trenira. Orodja, kot so mobilna aplikacija, prehranska knjiga in video predavanja so nam omogočili, da predajamo naše znanje naprej in hkrati motiviramo naše vadeče, da gredo čez svojo cono udobja in napredujejo.

join us

Z našim znanjem in izkušnjami bomo oblikovali program, ki bo prinesel najboljše rezultate v najkrajšem času.